Mer info om å være frivillig

Å være frivillig på Skral Festival gir deg muligheten til å se en festival fra kulissene og være med på å skape noe. Du vil også få muligheten til å bli kjent med masse nye mennesker, få gode erfaringer, ny kunnskap, og sist men ikke minst ha det kjempegøy.


FAQ / OSS:

Hvordan søker jeg?

1. Fyll ut personinformasjon som beskrevet i skjema.

2. Velg arbeidsområde du ønsker å jobbe med prioritert rekkefølge (dersom du ikke finner det arbeidsområdet du ønsker, er det dessverre fullt).

3. Fortell om din motivasjon for å søke, og dine tidligere erfaringer.

4. Last gjerne opp et bilde av deg selv!

5. Les gjennom og godta vilkår og betingelser for å delta som frivillig på Skral Festival 2022.


Skjema finner du HER


Hva får jeg?

- Arbeidsantrekk i form av t-skjorte

- Mat og drikke mens du er på jobb

- Tilgang til kick-off i forkant av festivalen

- Tilgang til frivilligfest etter festivalen

Festivalpass:

- 2 arbeidsvakter før/etter festivalen = 2 dagers festivalpass 

- 1 arbeidsvakt under festivalen = 1 dagspass

Hva vil det si å være frivillig? Hva forventer vi?

Som frivillig på Skral Festival deltar du i oppgavene som trengs å gjøres for å kunne holde festival. Det er ikke mulig å lage kos på groos uten frivillige <3 Du trenger ingen tidligere erfaring, da opplæring vil bli gitt. Vi forventer at du kommer edru og presis på jobb. Det er også lurt å kle seg etter været, med gode sko. Vi forventer at du er positiv, høflig, klar for arbeid og følger arbeidsinstruksene du blir gitt.

Jeg skulle egentlig være frivillig i 2021, må jeg registrere meg på nytt?

Vi overfører ikke frivillige fra tidligere år, men dersom du var registrert i fjor, skal du ha fått en mail med informasjon fra vår frivilligansvarlig om du ønsker å være med i år også. Dersom du ikke har fått denne mailen, og har spørsmål kan du sende mail til frivilligansvarlig på lena@skral.no! Eller registrere deg på nytt i registreringsskjema.

Er det noen aldersgrense for å være frivillig på Skral Festival?

Ja, vi har aldersgrense 18 år i alle gruppene med unntak fra miljøgruppa! På miljøgruppa ønsker vi alle over 16 år velkommen <3