Er din forening interessert i betalt arbeid hos Skral Festival?

Er din forening interessert i betalt arbeid hos Skral Festival?

Er du medlem av et lag, forening eller en klubb og ønsker å jobbe på vegne av den? Da vil vi gjerne høre fra deg!

I forbindelse med årets Skral festival leter vi etter lokale lag og foreninger som er interessert i betalt arbeid hos oss. Vi trenger mer arbeidskraft og er samtidig opptatt av og støtte lag og foreninger som trenger det i vårt lokalsamfunn.

Vi trenger hjelp i følgende seksjoner:

Bar:

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, liker å få gjestene til å føle seg vel og til tider høyt tempo. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av å selge drikke, rydde, vaske, påfyll av varer og passe på at ingen blir overstadig beruset. Denne seksjonen krever ingen erfaring, men det er lurt å være effektiv og ha godt humør.
OBS: 18+ aldersgrense.

Rigg:

Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, og være med på å skape en festivalarena Skral verdig. Arbeidsoppgavene vil være varierte og kan bestå av å sette opp gjerder, hente utstyr, henge opp dekor, sette opp border/benker, hjelpe med scenerigg og alt annet som skal på plass og tas ned for å ta imot publikum til Skral 2022. Inkludert er også nedrigg av området etter festivalen er over.

Dersom dere har noen andre kvalifikasjoner som kan være til nytte f eks: forskjellige sertifikater, kunnskap om scene/lyd/lys/ - generelt scenearbeid så gjerne opplys om dette i korrespondansen.

Sikkerhet:

Vi ser etter trivselsvakter/vakter for sikkerhet, som er med på å gjøre Skral festival en festival som er trygg og tilfredsstillende for gjestene og alle som jobber for festivalen.
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å sitte vakt for å se til at ingen uvelkomne gjester kommer inn på området, hjelpe til med innslipp av gjester og generelt vakthold. Alle som jobber i denne gruppen jobber sammen med profesjonelle vektere.

Dersom dette er noe din forening kunne tenke seg er det bare å ta kontakt med vår frivilligansvarlig på lena@skral.no for mer informasjon rundt dette! Vi håper virkelig å se akkurat din forening på Skral Festival til sommeren <3