Se alle nyheter

Første slipp Skral Festival 2021!

Skribent: Mikal Vassbotn

Første slipp er klart: SKAAR, Musti og Kickslip bekreftet til Skral Festival!

Omsider er vi i gang!

I dag kan Skral Festival endelig avsløre de første artistene til årets festival. Atskillig senere enn i et normalt år. Som mange andre har Skral Festival slitt under corona, men der hvor mange andre festivaler har videreført fjorårets program presenterer Skral et helt nytt program skreddersydd for «annerledesåret 2021».

- Det er helt naturlig at årets program blir noe mindre enn et vanlig driftsår, men vi legger likevel vår sjel og hele vårt hjerte i det vi presenterer. Vi lover deilig pop, fete beats, digge riff og fest, sier bookingsjef Anette Bylund.

SKAAR

Med over 10 millioner avspillinger på Spotify, konsekvent høye terningkast og svært gode omtaler blant landets musikkanmeldere er SKAAR en av landets mest spennende artister akkurat nå. P3 gjorde en oversikt over hvilke artister de hadde troa på i 2020 og trakk frem SKAAR som en av de mest lovende. Siden 2020 for mange regnes som et «pauseår» kan man kanskje regne med at P3’s anmelder mener det samme i 2021?

Musti

Nå som P3 er nevnt kommer vi ikke utenom Musti og hennes opptreden på fjorårets P3 Gull. Rapperen fra Tøyen viste de tusen hjem hva man kan forvente av en ung, sulten og talentfull musiker. Dette ble ytterligere befestet da hun stakk av med prisen «årets nykommer» under prisutdelingen. Musti er en lovende rapstjerne på den norske artisthimmelen og mange har store forventninger til hva fremtiden vil bringe for 19åringen fra Tøyen.

Kickslip

Hva får du om du mikser en DJ med en verdensmester i V-drums? En real fest skal vi tro anmeldere og publikum som har sett Kickslip live. Kickslip har gjort festivaljobber over hele Norge til strålende anmeldelser. I følge duoen anbefales det å ta med seg gode dansesko.

Vi må snakke om elefanten i rommet, covid19. Vi vet enda ikke helt hvor mange vi får lov til å ha på Groos i sommer, men vi legger til rette for flere mulige scenarioer og vil fortsette å jobbe for å sette sammen et god og variert program med noe av det beste det Norske markedet har å by på.