Frivillig på Skral

Frivillig på Skral

Møt vår nye frivilligansvarlig!

Hey! Hvem er du?

Jeg heter Lena, er 23 år gammel, bor i Grimstad og er nye frivilligansvarlig i Skral Festival!

Hvorfor/hvordan ble du frivilligansvarlig i Skral Festival?

Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for festival, drevet mye med frivillig arbeid tidligere, og jeg er nok kanskje litt over gjennomsnittet glad i å planlegge, skrive lister og organisere. Jeg er jo en protagonist, med et stort ønske om å nå ut og inspirere mennesker. Så da jeg fikk tilbudet om å være frivilligansvarlig i Skral, så måtte jeg jo gripe muligheten!‍

Frivillige er superhelter, hvilken superhelt identifiserer du deg med og hvorfor?

Elastica! Hun er ekstremt fleksibel, løsningsorientert, en god leder, jobber bra alene og i team!

Hva er det folk kanskje ikke vet om Lena?

Jeg er skikkelig kontroll-freak, og må skrive lister og planlegge alt til hver minste detalj. Jeg har også ADHD, noe som gjør at jeg er ekstremt perfeksjonist, og fryktelig sta, jeg gir meg ikke før jeg får det akkurat som jeg vil.

Gi folk en god grunn til å være frivillig

Det beste med å være frivillig er at man blir kjent med så utrolig mange kule mennesker! Det er også en utrolig fin måte å få mer arbeidserfaring, CV- og nettverksbygging, samtidig som det er godt å være en del av et felleskap, og samtidig kunne bli med å skape noe!

Hva kommer på anlegget når Lena inviterer til fest?

Oi! Det var et vanskelig spørsmål! Jeg er veldig allsidig og liker det aller meste! Men 80/90-talls musikk er alltid veldig gøy på fest! Ellers har jeg vært blod-fan av Karpe siden jeg var rundt 12 år!

Hva er det mest positive med Corona-perioden?

Jeg tror det beste med Corona-tiden må være at jeg har fått mye tid til å bli kjent med meg selv (klisje), jeg har fått lest mye bøker, og brukt enormt mye tid på å lære meg nye ting i -og rundt musikk-industrien og festival-bransjen som jeg virkelig brenner for!

Beste festivalminne

Det må nok være når jeg var på Skral i 2017 og så Karpe opptre.

Hva mangler/trenger norske festivaler (mer av)

Jeg skulle ønske vi hadde mer aktiviteter til festivalene, at det er flere morsomme ting man kan gjøre; annet enn å drikke øl, se konserter og spise fastfood.

Åtte kjappe:
Pizza eller Sushi
Pizza

Hund eller katt
Hund

Marvel eller DC
Marvel

Strobelys eller kassegitar
Kassegitar

Sommer eller vinter
Sommer

Fiskekaker eller hamburger
Hamburger

Hinke en hel festival eller måtte stå stille en hel festival
Hinke

Bil eller sykkel
Bil

Takk for praten Lena! Er du gira på å være frivillig på Skral Festival 2021 og under Lena sitt utmerkede regime, søk da vel:

Trykk her