Frivilligprat med Vikoria Skarstein

Frivilligprat med Vikoria Skarstein

Hei! Hvem er du?

- Mitt navn er Viktoria Skarstein, 29 år ifra Grimstad.

Hvor mange ganger har du vært frivillig på Skral Festival?

- Jeg har vært frivillig flere ganger. Første gang var i 2008, da jeg var 15 år.
Jeg husker det var ganske stort for meg å komme dit, og det var da lidenskapen for å jobbe frivillig på festivalen startet! Etter dette har jeg vært på skral tre år til: 2015, 2017 og 2018.

Hva var det som fikk deg til å være med som frivillig?

- Ideen om at hvis ingen bidrar til å hjelpe til på festivalen så blir det heller ingen festival! Og det viste seg å være helt riktig. Det er bare gøy og jobbe frivillig, uansett hvilke oppgaver. du får. Du møter utrolig mange kule mennesker, og du kan få sjansen til å møte kjendiser og artister som skal spille. Du får nye venner for livet. Du får sjansen til å være en del av en festival som er helt nødvendig for at det skal gå rundt. Jeg nøler aldri med å jobbe frivillig på festivaler og hvertfall ikke når det er festivalen i hjembyen!

Hvilken gruppe/grupper har du vært på som frivillig? / Hva gjorde du under festivalen?

Jeg har både vært vakt og trivselsvakt, og jeg husker enda hvor kult jeg syntes det var å få frivillig-tskjorte og få tilgang til backstage.

Frivillige er superhelter, og det hadde ikke vært mulig å arrangere festival uten dere! Synes du frivillighet er viktig? Hvorfor?

Frivillighet er kjempe viktig, ellers blir det jo ingen festival! Det er utrolig mange kule ting man kan ta del i og hva er vel ikke bedre å få venner, ha det gøy, bidra til noe fint, være med å skape en festival og få billetter for det senere?!

Hva liker du best med å være frivillig på Skral?

Det å få venner for livet, og være en del av fellesskapet og festivalen. Og man får jo tilgang til alle konserter, så det er vinn vinn!

Hva er ditt beste minne som frivillig på Skral?

Beste minnnet som frivillig, det må vell være frivilligfestene, og menneskene jeg har møtt! Haha det har vært så mange kule, rare og morsomme mennesker jeg har jobbet frivillig med og seinest igår fant jeg et bilde fra skral da jeg var frivillig. Det var et latterfylt bilde!

Hva vil du si til de som vurderer å bli med som frivillig? / Anbefaler du andre å være med som frivillig?

Til dere som lurer på om det er verdt å være frivillig så er svaret: JA! Gjør det! Du kommer til å få minner for livet som du aldri vil glemme <3