Highasakite headliner Skral Festival 2022

Highasakite headliner Skral Festival 2022

Dette har vi jobbet lenge for! Endelig kan vi droppe nyheten om at selveste Highasakite gjør sin første opptreden på Skral Festival, noensinne, som headliner!

At Highasakite kommer til Skral er stort i seg selv, men de kommer faktisk med den største produksjonen vi noensinne har hatt på festivalen vår. Showet er så sinnsykt at vi har måttet få tak i en ny scene og finne parkering to-tre semitrailere med ekstrautstyr. Dette er IKKE en konsertopplevelser du vil gå glipp av.

I tillegg har julenissen vært innom en tur og sagt: Nå kan dere slippe årets julebilletter! Rabatten blir stående frem til julaften ELLER til utsolgt, så vær tidlig ute! Dette er årets julegave.

Til de som allerede har kjøpt billett, eller sitter igjen med billetter fra i fjor: Vi har en liten overraskelse til dere som takk for tilliten. Dere får en sylfrekk og supereksklusiv Skrallue som utelukkende produseres opp til trofaste billettkjøpere. Lua sendes ut før jul slik at den kan varme ørene dine nå i desember, eller kanskje du vil gi den som en julegave? Helt opp til deg. <3