Mat for kropp og sjel på Skral
Kjøkkensjef André med raske briller

Mat for kropp og sjel på Skral

God mat og drikke på festival er en del av opplevelsen, vi er veldig stolte over årets lineup med lokale- og tilreisende mat og drikkeaktører på Skral Festival.

Først ut er vår egen, Sommerrestaurant! Her vil du for første gang på Skral kunne sette deg ned med gode venner og kjent og nyte et måltid i rolig(ere) omgivelser. Sommerrestauranten midt i hjertet av festivalen har alltid vært driftet av noen andre, men i år har vi full kontroll selv, og det gleder vi oss til!

Bak grytene finner du Andre Jørgensen. Lang erfaring fra restaurantbransjen, en instagramkonto hvor han poster mat man skulle ønske man kunne spise og nå kjøkkensjef på Stine Sofies Senteret her i Grimstad.

På menyen står blant annet vilt saftige og smakfulle kongespareribs fra den lokale slakteren Jens Eide, med bbq peppersaus og maispuré, Belgisk potetvaffel med krem med røkt lysing, grillet nykål med safranvinagrette, ristede gresskarkjerner, bakt gulerot og båtpoteter. I tillegg kommer fantastiske smakfulle desserter, nam nam!

På utsiden av restauranten finner vi en fantastisk veranda med utsikt til havet og Pallescenen. Et sted man bare må oppleve rett og slett.

Bestill bord via Facebook i god tid for å sikre deg plass.

Det Norske Brenneri

Går man ut av restauranten snubler man nesten i baren til Det Norske Brenneri. Et brenneri med lang historie og stolte tradisjoner, men ikke la deg lure av en lang merittliste og lang erfaring, folkene i brenneriet pusher stolt grensene for hva et brenneri tradisjonelt holder på med. I baren til Det Norske Brenneri kan du få servert drinker etter eget forgodtbefinnende, så lenge du er over 20år, i tillegg har alle barene ferdigblandede drinker fra brenneriet som kan kjøpes av de som er over 18år.

Lervig Bryggeri

I år har vi også en helt ny ølleverandør, nemlig Lervig. Vi falt for den fremoverlente holdningen til øl og hva øl kan være på festival. Så gjør det heller ingenting at de har noen av de kuleste boksene på markedet.

I samarbeid med Lervig tester vi ut en helt ny løsning hvor vi rett og slett kapper av toppen av boksen fremfor å servere den i plastglass. Mindre søppel, mer gjenvinning.

Two Dogs

Direkte fra Stavanger kommer The Two Dogs rullende. Fremdeles svette etter festivalen Mablis, hvor de var sykt populære, serverer de deg pulled sandwiches som vil få deg til å ville spise mer og mer og mer og mer. Det går også rykter om en utrolig god vegansk Jackfruit pulled sandwich. Mmmm. Sides som håndkutta fries er heller ikke feil!

Viet Thai

Familierestauranten i sentrum av Grimstad er selvskreven på Skral Festival. Med smakfull Asiatisk mat servert med en hastighet som ville gjort en sprinter misunnelig pumper familien i Viet Thai ut god og hjemmelaget mat til sultne festivaldeltagere.

Happy Time

Lykken er her, og når man er på festivalen er det å stappe en god kebab i kjeften og kjenne smaken av passe sterkt kjøtt og grønt inngå i et deilig ekteskap på smaksløkene dine. Happy Time har vært på Skral før, og er selvskreven i gata vår.

Pizzabakeren

En institusjon i byen, og Norge. Hvem har vel ikke slått nummeret til Pizzabakeren og fått en vennlig stemme i andre enden som lurer på om du skal ha hvitløksdressing? Og selvfølgelig skal du det. Digg mat som passer perfekt i hånden, eller til å dele med de du er sammen med.

Kom med et åpent sinn og tom mage, så skal vi fylle hodet ditt med oppelvelser og magen din med mat <3.