Sommerrestauranten er åpen

Sommerrestauranten er åpen

Sommerrestauranten er nå åpen for bordbestilling!

Her vil du for første gang på Skral kunne sette deg ned med gode venner og kjent og nyte et måltid i rolig(ere) omgivelser. Sommerrestauranten midt i hjertet av festivalen har alltid vært driftet av noen andre, men i år har vi full kontroll selv, og det gleder vi oss til!

Bak grytene finner du Andre Jørgensen. Lang erfaring fra restaurantbransjen, en instagramkonto hvor han poster mat man skulle ønske man kunne spise og nå kjøkkensjef på Stine Sofies Senteret her i Grimstad

På menyen står blant annet vilt saftige og smakfulle kongespareribs fra den lokale slakteren Jens Eide, med bbq peppersaus og maispuré, Belgisk potetvaffel med krem med røkt lysing, grillet nykål med safranvinagrette, ristede gresskarkjerner, bakt gulerot og båtpoteter. I tillegg kommer fantastiske smakfulle desserter, nam nam!

På utsiden av restauranten finner vi en fantastisk veranda med utsikt til havet og Pallescenen. Et sted man bare må oppleve rett og slett.

Bestill bord her