Stisema kuraterer DJ-scenen vår!

Stisema kuraterer DJ-scenen vår!

DJ-scenen vår i vannkanten har helt siden lanseringen i 2015 vært utrolig populær. Her har vi danset, svettet og råklina til pulserende tunge rytmer som nesten påkaller en umiddelbar prolaps i nedre del av ryggen.

I år har vi fått med oss produsent og DJ Stisema aka Stian Madsgård på laget til å sørge for at det er kremen av kremen som blir servert fra scenen.

- Det er utrolig deilig å få med Stian som har kunnskapen og nettverket til å få fatt i noe av den beste dansemusikken akkurat nå, sier bookingansvarlig Anette Bylund i Skral Festival.


Stisema har gjort seg bemerket på den internasjonale EDM-scenen med bangers som Stay The Night (Oh My Oh My), som i skrivende stund bikker 2 millioner streams på Spotify. Etter en spillejobb på Skral Festival i 2016 ble Stian så forelsket i byen Grimstad at han likegodt tok med seg kone og studio og flyttet hit noen år senere.

- Jeg valgte å flytte til Grimstad fordi her er det så herlige folk, herlig vær og generelt herlig liv, smiler Stian.

Siden flyttesjauen har Stian og gjengen i «Heilt propell» fortsatt å skape liv og røre i den lille sørlandsbyen vår. Sist ut i 2020 var konseptet «Heilt gummibåd» hvor de hektet på en haug gummibåter på flere båter, rigget opp et stort lydanlegg og dro hele gjengen til sjøs. Det hele kulminerte ut i en sabla fest når alle var ferdig på bøljan blå.

I år kan du også delta på et arrangement i regi av «Heilt Propell», selv om «Heilt Gummibåd» er utsolgt er det fremdeles billetter igjen til «Heilt Gadefest» som finner sted i hjertet av Grimstad 16. juli, billetter kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/27275-heilt-gummibad-2021-duplisert