Julie Bergan

Julie Bergan

Dato:
Scene: Strandscenen

Christine Dancke kalte henne Norges mest hardtarbeidende artist, nå er det klart at Julie Bergan gjør sin første konsert på Skral Festival noensinne.

Med mer enn 500 millioner streams på strømmeplattformer har Julie Bergan tydelig befestet sin posisjon på popscenen. På tampen av 2021 kom David Guetta med låta «Family» hvor Julie bidrar med vokal sammen med Ty Dolla $ign og A Boggie Wit da Hoodie, nevnte låt og andre samarbeid som «Ignite» med Alan Walker og «Don’t Give Up On Me Now» har gjort henne godt kjent utenfor våre egne landegrenser.

Julie Bergan har tilstedeværelse og selvsikkerhet som gjør at det å stå på en scene fremstår som like naturlig som å puste.

Her hjemme har låtene «STFU» og «Kiss Somebody» gjort sin seiersgang på hitlistene og blitt spilt på mang en hjemmefest. Nå som restriksjonene omsider gjør at samfunnet åpner igjen håper bookingsjefen at Julie Bergan kan være en samlende kraft foran scenen.

Husk bare å ta med gode sko, eller vurder å stå barbeint i gresset på Groos, Julie Bergan leverer et vilt sceneshow som det er vanskelig å stå stille til.