Campen er for de som vil ha den ultimate opplevelsen

Campen åpner mandag 4. juli kl 17:00 og stenger torsdag 6. juli kl 14:00. Teltplass kan kjøpes etter man har valgt billett til camp.

Campen er kun tilgjengelig for gjester som har kjøpt campbillett(med eller uten teltplass) og som har todagerspass. Det vil si at du kan kjøpe campbillett som gir tilgang til campen, og velge om du ønsker teltplass eller ikke. 

Teltplass må kjøpes separat.
Eks. Om dere er en gjeng på 4 stykk som skal bo i ett telt på den fineste festivalcampen Norge har å tilby, så trenger dere 4 campbilletter (og fire 2-dagerspass) samt 1 teltbillett.

Campbillett er for deg som skal bo eller oppholde deg på campen under Skral festival. Med campingbillett så kan du starte vorspielet allerede dagen før selve festivalen åpner, og kose deg med god stemning, rett ved vannet.

Campingbilletter kommer opp som et eget alternativ på Ticketmaster. Det er 18-års aldersgrense på campen og du må ha todagerspass for å komme inn. Vi godtar postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Husk legg!

Det er dessverre ikke muligheter for å sette opp partytelt, lavvo, parkere campingbiler eller ta med seg eget tubaorkester. Glassflasker er helt forbudt på hele festival- og campområdet.