Frivillig

Frivillig

Vil du være med å skape norges koseligste festival?

Skral går av stabelen 5 - 6 juli 2022 på Groos i Grimstad, og vi håper at nettopp du har lyst til å bli med på å gjøre festivalen spesiell sammen med oss. Vi kan garantere en kjempefin opplevelse, nyttige erfaringer og masse nye venner! Det å jobbe som frivillig er en fin måte å bygge nettverk, og få en introduksjon til organisert arbeid! Det er også utrolig givende og skaper et eget fellesskap som er helt fantastisk å være en del av.

🍺 Bar

Denne seksjonen er for deg som liker høyt tempo, festglade mennesker og det å jobbe i team! Arbeidet går hovedsakelig ut på å selge drikke, rydde, vaske, og passe på at ingen blir overstadig beruset. Denne seksjonen krever ingen erfaring, men det er lurt og være effektiv og ha godt humør!

🌟 Trivselsvakter

Denne seksjonen er for deg som er glad i mennesker, og som har godt humør! Arbeidet går ut på å sjekke bånd, se til at det ikke blir tatt med ting inn på festivalområdet som ikke er lov, passe på at alle gjestene har det fint, og stå vakt ved innganger. Trivselsvaktene er det første møtet gjestene får med festivalen, så her er det viktig å ha godt humør!

🌍 Miljøverter

Skral er miljøbevisste, og ønsker at festivalen skal være ryddig og hyggelig å delta på! Dette er for deg som vil få med deg litt av festivalen på innsiden, og samtidig spre glede og rydde!

⛑ Medic

Vi trenger noen til å jobbe i Medic-teamet. Her er man der det skjer til enhver tid. Det kan være publikummere, crew, frivillige eller andre som kan få behov for hjelp; enten med skade, sykdom, behov for noen å snakke med eller lignende. Dette teamet bistår med å behandle mange mennesker over de to dagene Skral Festival gjennomføres; i Medic teltet, ved scenen og på patrulje ute på området.

I denne gruppen trenger vi flere forskjellige frivillige. Det trengs ingen forkunnskaper, da opplæring vil bli gitt i forkant. Men det kan være en fordel med helse - eller førstehjelps bakgrunn, eller kanskje student innen et helsefag. Det er likevel viktig å ha en interesse for å hjelpe mennesker, være selvstendig og ikke være redd for å ta i et tak i denne gruppen!

👩‍🔧🧑‍🔧 Frivilligteam

Denne seksjonen er for deg som elsker frivillighet, og ønsker å være en del av frivilligteltet. Å være en del av frivilligteamet vil si at du kan hjelpe frivillige med bånd, t-skjorter og mat. Her skal man motivere de frivillige, kunne svare på spørsmål og hjelpe til der det trengs!

🎫 Akkreditering

Har du lyst til å hjelpe festival klare gjester å bytte billett i bånd? Da er dette jobben for deg! Dette er en jobb med til tider høyt tempo, hvor det gjelder å holde hodet kaldt! Det er en veldig gøy jobb, hvor det også er utrolig viktig å ha godt humør og spre glede.

🧑‍🚀 Kaospiloter

Hvis du liker å være litt overalt og hjelpe til der det trengs; er dette jobben for deg! Kaospilotene hjelper til med å slukke branner som eventuelt skulle oppstå rundt forbi på festivalen. Her trenger vi deg som er effektiv, blid og løsningsorientert!

🧑‍🎤 Backstage

Her trenger vi folk til flere forskjellige oppgaver; transport, hospitality, rigg og deco. Det vil si at vi trenger noen med førerkort, noen til å lage mat og noen til å kunne rigge opp og pynte på backstage området. Her trenger vi deg som er en gledesspreder og som ikke er redd for en utfordring.

🆔 Identitet

Denne gruppa er for de kreative sjelene der ute! Seksjonen lager skilt, pynt og dekorasjoner til Skral sitt festivalområde i forkant av festivalen! Dette er en veldig koselig og utrolig morsom gruppe å være med på!

Fullt! 🙌🏻

📸 Foto

Fullt! 🙌🏻