Frivillig(2021)

Oppdateres snart.

Vil du være med å skape norges koseligste festival?

Meld deg på her

Skral går av stabelen 6 - 8 juli 2021 på Groos i Grimstad, og vi håper at nettopp DU har lyst til å bli med på å gjøre festivalen spesiell sammen med oss.

Obs: For å begrense antall mennesker som er innom området så må alle som jobber som frivillig arbeide begge dager, hvis man ønsker å se konserter. Den ene vakten vil være lang, mens den andre vil være svært kort. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.


Vi kan garantere en kjempefin opplevelse, nyttige erfaringer og masse nye venner! Det å jobbe som frivillig er en fin måte å bygge nettverk, og få en introduksjon til organisert arbeid! Det er også utrolig givende og skaper et eget fellesskap som er helt fantastisk å være en de av.

Arbeidsområder:

Bar
Denne seksjonen er for deg som liker høyt tempo, festglade mennesker og det å jobbe i team! Arbeidet går hovedsakelig ut på å selge drikke, rydde, vaske, og passe på at ingen blir overstadig beruset. Denne seksjonen krever ingen erfaring, men det er lurt og være effektiv og ha godt humør!

Trivselsvakter (FULLT)
Denne seksjonen er for deg som er glad i mennesker, og som har godt humør! Arbeidet går ut på å sjekke bånd, se til at det ikke blir tatt med ting inn på festivalområdet som ikke er lov, passe på at alle gjestene har det fint, og stå vakt ved innganger. Trivselsvaktene er det første møtet gjestene får med festivalen, så her er det viktig å ha godt humør!

Miljøverter (FULLT)
Skral er miljøbevisste, og ønsker at festivalen skal være ryddig og hyggelig å delta på! Dette er for deg som vil få med deg litt av festivalen på innsiden, og samtidig spre glede og rydde!

Frivilligteam
Denne seksjonen er for deg som elsker frivillighet, og ønsker å være en del av frivilligteltet. Å være en del av frivilligteamet vil si at du kan hjelpe frivillige med bånd, t-skjorter og mat. Her skal man motivere de frivillige, kunne svare på spørsmål og hjelpe til der det trengs!

Akkreditering
Har du lyst til å hjelpe festival klare gjester å bytte billett i bånd? Da er dette jobben for deg! Dette er en jobb med til tider høyt tempo, hvor det gjelder å holde hodet kaldt! Det er en veldig gøy jobb, hvor det også er utrolig viktig å ha godt humør og spre glede.

Kaospiloter (FULLT)
Hvis du liker å være litt overalt og hjelpe til der det trengs; er dette jobben for deg! Kaospilotene hjelper til med å slukke branner som eventuelt skulle oppstå rundt forbi på festivalen. Her trenger vi deg som er effektiv, blid og løsningsorientert!

Backstage (FULLT)
Her trenger vi folk til flere forskjellige oppgaver; transport, hospitality, rigg og deco. Det vil si at vi trenger noen med førerkort, noen til å lage mat og noen til å kunne rigge opp og pynte på backstage området. Her trenger vi deg som er en gledesspreder og som ikke er redd for en utfordring.

Identitet (FULLT)
Denne gruppa er for de kreative sjelene der ute! Seksjonen lager skilt, pynt og dekorasjoner til Skral sitt festivalområde i forkant av festivalen! Dette er en veldig koselig og utrolig morsom gruppe å være med på!

Foto (FULLT)
Knips knips, Paparazzi!

Meld deg på her

Frivillige

Lena

Frivillig