Informasjon

Parkering

Det er mulig å parkere ved Grooseveien 36 fra 4. - 7. juli. Husk å følge lokal skilting. Obs obs, disse plassene kan ikke brukes: - Plassene mellom Misjonssalen (gamle Luftslottet) - inn mot bygget og inn mot ballbingen. - Plassene inn mot Gym 36 - Plassene til Misjonskirken og Filadelfia (Inn mot den runde hekken fra begge sider) PS: Ikke parker andre steder enn oppgitte parkeringsplasser. Tirsdag natt ble det satt mange privatbiler på mange kreative steder, i dag melder Parkeringsetaten i kommunen at de begynner å bøtelegge.

Billett til bånd

Det blir mulig å bytte billett til bånd ved festivalområdet: Mandag: 11.00 - 19.00 Tirsdag: 11.00 - 22.00 Onsdag: 11.00 - 24.00

Transport fra Arendal/Kristiansand

Vi har fått til et supert samarbeid med Ridel som både kjører effektivt og grønt med elbiler. Last ned appen deres i din favorittappbutikk og nyt 20% rabatt på alle turer til og fra Skral Festival til og fra Kristiansand og Arendal.

Mat for kropp og sjel

God mat og drikke på festival er en del av opplevelsen, vi er veldig stolte over årets lineup med lokale- og tilreisende mat og drikkeaktører på Skral Festival. - Det Norske Brenneri - Lervig Bryggeri - Two Dogs - Viet Thai - Happy Time - Pizzabakeren Kom med et åpent sinn og tom mage, så skal vi fylle hodet ditt med oppelvelser og magen din med mat <3.

Camp

Her er litt generell info som er viktig å vite når man bestiller camp-billetter til Skral 2022🤩 • 18 års aldersgrense • Kun gyldig med 2-dagers festivalpass • Teltplass må kjøpes separat. • Campen åpner mandag 4. juli kl 17:00 og stenger torsdag 6. juli kl 14:00 • Denne billetten gjelder KUN adgang til campen, telt må kjøpes i tillegg • Campen er KUN tilgjengelig for gjester som har kjøpt campbillett (med eller uten teltplass) og som har 2-dagerspass i tillegg • Det er begrenset med teltplasser på Skral Festival, kjøp derfor kun teltplass om du planlegger å sette opp telt. På den måten blir det plass til flere glade mennesker på campen vår. Eks. Om dere er en gjeng på 4 stykk som skal bo i ett telt på den fineste festivalcampen Norge har å tilby, så trenger dere 4 campbilletter (og fire 2-dagerspass) samt 1 teltbillett. Vi gleder oss enormt til festivalen starter!

Narkotikum og andre lurium

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Skral Festival. Politiet er tilstede og det samme vil våre egne vakter være. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

Film & fotoregler

Det er selvfølgelig lov å ta en selfie eller to (og del dem gjerne med emneknaggen #skralfestival #skral), men profesjonelle kamera tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Hittegods

Vi har dessverre ikke kapasitet til å administrere hittegods. Det som blir funnet underveis legges i infoboden. Alt annet blir overlevert til Grimstad Politistasjon etter festivalslutt. Ta kontakt med Politiet for å få tilgang på hittegodset etter festivalens slutt.

Handicap

Vi godtar ledsagerbevis. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere. Fra eget innslipp for rullestolbrukere og frem til handlegada er veien asfaltert. Gada er i umiddelbar nærhet til begge konsertområdene med god høydeforskjell, så utsikten skal være god. Har du spesielle behov eller er det nødvendig med hjelpemidler på området så er det bare å ta kontakt på Facebook. Vi skal gjøre vårt beste for at du får en så trygg, sikker og god opplevelse som mulig :)

Aldersgrenser

For å besøke Norges koseligste festival kan du enten kjøpe et dagspass (til tirsdag eller onsdag) eller et todagerspass. Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe/nyte alkohol må du overraskende nok være 18 år. I år vil du kunne få skjenkebånd av noen hyggelige vakter ved inngangen til festivalen. Disse gir deg mer enn gjerne et skjenkebånd så lenge du HUSKER LEGITIMASJON. Her har du også mulighet for å få festivalbånd og kjøpe billett til festival mm. Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon. Camp: 18år. Festivalområdet på Groos: Fri aldersgrense. Gratis for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.

Medbragt

Stort sett: Nei. En liten matpakke er fint, men ikke flasker og sånt som kan kastes på folk eller inneholde annet lurium. Tenk på Skral Festival eller Groos som et utsted. Ville du tatt med ei pølse eller ei flaske med øl på restaurant? Nope. Medbrakt er tillatt på campen, men ikke glass.

Båt

Vi ønsker deg velkommen til Skral pr. båd (eller båt som østlendingene sier). Grimstad gjestehavn er stedet du setter båten. Gjestehavna er midt i sentrum av Grimstad, med en hyggelig cafe like ved siden av. Det er kun ett steinkast til byens utesteder og en liten gåtur til Groos. (ps. Steinkast om du er dritgod på å kaste stein, er du svak er det et par steinkast) Havnevertene kan kontaktes på tlf. 48 03 98 28 eller VHF kanal 12. Gjestehavnen har alle nødvendige fasiliteter.

Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet. Dette er både av hensyn til våre frivillige, andre gjester og ikke minst til dyrene selv.