Nyttig info

Kort fortalt det du trenger for en komplett festivalopplevelse på Skral Festival

Fremhevet

Helt ny Skralapp til iPhone og Android

Gjennom året har vi jobbet med en splitter ny festivalapp laget fra scratch. Appen er selvfølgelig dyrket med massevis av sørlandskjærlighet♥️ Så nå kan du lage ditt eget festivalprogram, følge med på de artistene du ønsker å se på festivalen, og i tillegg få med deg andre arrangementer i samarbeid med Skral.

Tilgjengelig på Google Play

Covid19

Vi lager festival i sommer, men det blir en av to mulige scenarioer:


1. 600 gjester delt på tre kohorter med faste plasser.

Dette er lov i skrivende stund (11. juni). Så dette skal vi få til. Det blir rart og annerledes å ha en hel festival sittende ved bord og benker, men vi skal få det til med noen av de beste Norske artistene på markedet akkurat nå.


2. 800 gjester delt på fire kohorter, uten faste plasser.

Dette er dette viHÅPER på. Alt styret med "faste tilviste plasser utgår". Foreløpig ser det ut til at alkoholservering må foregå ved bord, men at man kan bevege seg fritt i kohorten sin uten drikke i hånd.


Uansett om det blir 600 gjester sittende på anviste plasser eller 800 gjester dansende rundt på Groos innen for egne områder så blir det noen endringer fra tidligere år:


  • Festivalområdet blir KUN på området hvor sandvolleyballbanen er. 
  • Vi booker KUN Norske artister (karantene, importsmitte mm.)
  • Festivalcamp utgår.
  • Bestilling av mat og drikke skjer via app

2021 blir et annerledes festivalår, det setter begrensninger for booking, antall besøkende og hvor mye mat og drikke vi kan selge. Utgiftene forblir nesten det samme som et vanlig år. Dette gjør igjen at vi sitter igjen med mindre penger i banken enn vi hadde regnet med, likevel så har vi veldig lyst til å skape en samlende og positiv opplevelse på Groos i sommer. Så og si hele organisasjonen i Skral jobber i 2021 gratis for å kunne klare dette. Vi håper dere som besøkende hjelper oss med å gjennomføre sommerens arrangement på følgende tre måter:

  1. Kjøp billett tidlig, så kan vi lettere planlegge arrangementet, innslipp, innkjøp mm.
  2. Følg regjeringen og våre anbefalinger i forhold til smittevern
  3. Vær grei og snill med de rundt dere <3

Vi GLEDER oss til å se dere igjen.

Narkotikum og andre lurium

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Skral Festival. Politiet er tilstede og det samme vil våre egne vakter være. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

Medbragt

Stort sett: Nei. En liten matpakke er fint, men ikke flasker og sånt som kan kastes på folk eller inneholde annet lurium. Tenk på Skral Festival eller Groos som et utsted. Ville du tatt med ei pølse eller ei flaske med øl på restaurant? Nope.

Hittegods

Vi har dessverre ikke kapasitet til å administrere hittegods. Det som blir funnet underveis legges i infoboden. Alt annet blir overlevert til Grimstad Politistasjon etter festivalslutt. Ta kontakt med Politiet for å få tilgang på hittegodset etter festivalens slutt.

Handicap

Vi godtar ledsagerbevis. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere. Fra eget innslipp for rullestolbrukere og frem til handlegada er veien asfaltert. Gada er i umiddelbar nærhet til begge konsertområdene med god høydeforskjell, så utsikten skal være god. Har du spesielle behov eller er det nødvendig med hjelpemidler på området så er det bare å ta kontakt på Facebook. Vi skal gjøre vårt beste for at du får en så trygg, sikker og god opplevelse som mulig :)

Film & fotoregler

Det er selvfølgelig lov å ta en selfie eller to (og del dem gjerne med emneknaggen #skralfestival #skral), men profesjonelle kamera tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet. Dette er både av hensyn til våre frivillige, andre gjester og ikke minst til dyrene selv.

Båt

Vi ønsker deg velkommen til Skral pr. båd (eller båt som østlendingene sier). Grimstad gjestehavn er stedet du setter båten. Gjestehavna er midt i sentrum av Grimstad, med en hyggelig cafe like ved siden av. Det er kun ett steinkast til byens utesteder og en liten gåtur til Groos. (ps. Steinkast om du er dritgod på å kaste stein, er du svak er det et par steinkast) Havnevertene kan kontaktes på tlf. 48 03 98 28 eller VHF kanal 12.

Gjestehavnen har alle nødvendige fasiliteter.

Aldersgrenser

For å besøke Norges koseligste festival kan du enten kjøpe et dagspass (til tirsdag eller onsdag) eller et todagerspass. Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe/nyte alkohol må du overraskende nok være 18 år. I år vil du kunne få skjenkebånd av noen hyggelige vakter i krysset inn Groosveien eller i sentrum. Disse gir deg mer enn gjerne et skjenkebånd så lenge du HUSKER LEGITIMASJON.
I krysset finner du også andre telt med mulighet for å få festivalbånd, kjøpe cashless (nytt betalingsystem på Skral), billett til festival mm. Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Camp: 18år.
Festivalområdet på Groos: Fri aldersgrense.
Gratis for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.
Skralklubb: Café Galleri, 20år.