Oppmøte og akkreditering

Oppmøte og akkreditering

ÅPNINGSTIDER FRIVILLIGTELT

Lørdag: 10:00 - 19:00

Søndag: 10:00 - 19:00

Mandag: 09:00 – 20:00

Tirsdag: 09:00 – 01:00

Onsdag 09:00 – 01:00

Torsdag 10:00 – 19:00

REISE OG OPPMØTE

Skral holder til på Groos, et par km unna Grimstad sentrum. Dere finner mer informasjon på: https://www.skral.no/info.

Det er busstopp i nærheten av området (busstoppet heter Grooseveien), fra busstoppet er det ca 12 min å gå til festivalområdet! Her kommer det busser fra Kristiansand og Arendal strekningen, busstider finner dere på https://www.akt.no.

Vi anbefaler at de fleste kommer med kollektivtransport av miljømessige årsaker, eller at man avtaler å samkjøre flere fra samme område. Dette er også fordi det ikke er nok parkeringsplasser til alle! For dere som kommer med bil, så har festivalen noen parkeringsplasser tilgjengelig på Grooseveien 36, 4876 Grimstad (vil være skiltet). Dette ligger rett ved busstoppene og tar ca 14 min å gå til festivalområdet!

Du må møte i god tid før vakten din starter, da du må innom akkrediteringen for å få på deg bånd (bånd kan også hentes på forkant, se åpningstider og lokasjon for akkreditering). Deretter møter du opp i frivilligteltet, dette er inne på festivalområdet, og vil være det første du ser når du kommer inn inngangen! :-) Når du kommer hit blir du ønsket velkommen av det fantastiske frivilligteamet som skal sjekke deg inn på vakt og utleverer t-skjorter og matbonger.

Deretter vil du bli hentet av din gruppeleder, eller fulgt av en i teamet til din stasjon! Det er også viktig å huske å komme tilbake hit før du drar for å sjekke ut!

Det er også her du har pausene dine og spiser mat. Det er tilgjengelig vann/kaffe/te og brødmat her hele dagen, og det serveres også varmmat her dagene før og etter festivalen!

Alle som jobber på Skral Festival må sjekke inn og ut hver dag de er på jobb. Dette er viktig. For om dere ikke blir registrert betyr det at du ikke har møtt opp på jobb, og vil da bli fakturert for passet ditt. Dette er spesielt viktig for lag, foreninger og russegrupper og huske da dere ikke vil få betalt for arbeidet hvis dere ikke har vært sjekket inn på skift.

AKKREDITERING

Frivillig innsjekken (frivilligteltet) finner sted rett på innsiden av festivalområdet. Derfor er det viktig å akkrediteres FØR du kommer inn på festivalen og i frivillig innsjekken.

Husk å ta med gyldig ID. Man får ikke sjekket inn på området uten dette.

Lørdag 2. juli kan du hente ditt (frivillig)bånd i sentrum i næringsforeningens lokaler, rett ved Vinmonopolet.

Åpningstidene er som følger:

Lørdag: 14.00 - 18.00

Eller oppe ved festivalområdet:

Mandag: 11.00 - 19.00

Tirsdag: 11.00 - 22.00

Onsdag: 11.00 - 22.00

Til dem som starter å jobbe som frivillig før dette, f eks med opprigg, får bånd i frivilligteltet på området når dere kommer på jobb!